Treningshelger

Kurset retter seg først og fremst mot deltakere som har vært med på en eller flere av Ellens vanlige kurs, men er også åpne for nye deltakere.

Stacks Image 704
Stacks Image 705
Stacks Image 43702
Stacks Image 43696
Enkeltleksjoner hvor deltakerne jobber med det de selv ønsker
På treningshelgene trener ekvipagene på det de måtte ønske/trenge hjelp med som f.eks. Lange tøyler, tømmekjøring, bakkearbeid, ridning, klikkertrening mm.

Det er 8 plasser med hest. Antall tilskuere varierer fra kurssted til kurssted.
Kursopplegget
Siden det bare er plass til 8 hester, så gjelder det å være tidlig ute om man vil delta med sin egen hest.

Deltagere som har deltatt på Ellen sine ordinære kurs (deretter deltagere med og uten hest på tidligere treningshelger) får førsteretten til plass med hest på treningshelgene.

For dem som ikke får med seg hest er det likevel mye å lære av å se på disse kursene, Ellen bruker mikrofon og forklarer for all som er der, ikke bare til hesteeierne.

Hver hest får en leksjon om dagen på ca 45 min i tillegg til at deltakerne må være til stede under hele kurset slik at de ser hverandres leksjoner.

Tidene vil variere utifra hva som fungerer best for hver enkelt ekvipasje, det er satt av nok tid til hver hest slik at man kan holde på så lenge det er positivt for hest og eier... og lenger enn det skal man jo ikke holde på!
Målsetning
Målsetningen vi har for hestene er bestemt av deltakerne selv.
Målsetningen vi har for menneskene er bestemt av deltakerne selv.